0:00

Cimentul Bicaz a reuşit o nouă victorie la… scor de tenis, în partida de duminică, 22 octombrie, de pe teren propriu, în compania formaţiei Steel Man Târgu Neamţ. A fost 6-1 (4-0), departe de meciurile aprige de altădată dintre Cimentul şi Cetatea. Au marcat pentru echipa din Bicaz: Apreutesei (2), Braiş, Bordeanu, Avram şi Pascu.

L4 Cimentul, un nou „set”, chiar în lipsa antrenorului!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Un meci bun al echipei noastre, în care fiecare şi-a făcut treaba, aşa cum am stabilit. Nu am fost prezent, dar şi cei care au fost la meci mi-au confirmat. Mulţumesc jucătorilor pentru această atitudine exemplară, pentru efort şi rezultat”, a declarat antrenorul Cristian Luca.

CLASAMENT

4 Cimentul Bicaz 7 5 0 2 26-10 15 +3

Pentru Cimentul Bicaz au evoluat: Spiridon – Creţu (Constantinescu), Zaiţ, Bordeanu, Avram – Braiş ( Bîrsanu), Patrichi (Ţăpuc), Bălăjel – Apreutesei, Olariu (Morţun), Pascu. Cimentul Bicaz mai are de disputat, duminică, 29 octombrie, restanţa din deplasare, cu Bradu Borca. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Cimentul Bicaz Facebook)

Articolul precedentLiceeni, vi se pregăteşte ceva! Sportul ar putea deveni probă obligatorie la Bacalaureat!
Articolul următorCe specialități caută spitalele din Neamț la rezidențiat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.