Duminică, 21 aprilie, de la ora 11:00, vor avea loc meciurile etapei a XVI-a în cadrul Ligii a IV-a. Meciul vedetă al rundei este Bradu Borca-Ozana Târgu Neamţ.

Ozana-Bradu, 17 martie 2019

„După cum am mai spus, totul se va juca în play-off. Pentru noi nu este decât un meci pe care îl jucăm acasă și nu ne dorim să pierdem vreun punct. Important este să terminăm sezonul regulat pe prima poziţie, astfel încât să avem măcar un minim avantaj faţă de contracandidate. Probabil Ozana va veni să forţeze victoria şi cred că va ieşi un joc frumos!”, a declarat Florin Pintilii, antrenorul formaţiei Bradu Borca.

Ozana-Bradu, 17 martie 2019

„Pentru noi este un meci de totul sau nimic, deoarece avansul lor s-a mărit la 5 puncte. Noi sperăm să micşorăm distanţa faţă de ei la numai două puncte, întrucât mai au un singur meci dificil, cel de la Răuceşti. Îmi doresc ca băieţii să se mobilizeze ca la partida de duminica trecută şi să devină apţi şi jucătorii accidentaţi. Dacă vom avea aceeaşi atitudine ca la meciul cu Răuceşti, nu cred că Borca poate să ne bată. Per total, cred că va fi un joc dificil, nici terenul nu e foarte bun. Nu va fi o partidă plăcută ochiului, ci mai curând pentru rezultat. Presiunea mai mare cred că este la noi, având în vedere condiţiile de care beneficiem şi faptul că suntem în urma lor în clasament. Noi va trebui să atacăm. Sper să şi reuşim”, a precizat Victor-Andrei Isache, preşedintele Ozanei Târgu Neamţ.

Victoria Horia

O dispută echilibrată se anunţă şi Victoria Horia-Moldova Cordun, oaspeţii fiind probabil în faţa ultimei şanse de a mai prinde un loc în play-off. „Chiar dacă ne înving, tot noi rămânem în faţă, dar e într-adevăr ultima lor şansă de a se apropia de play-off. Vor veni foarte montaţi şi depinde cum ne adunăm şi noi. Ne gândim să facem măcar un egal. Atunci vom putea spune că ne-am îndeplinit obiectivul şi ne vor prelungi contractul pe un an de zile. Vă spun că e un contract beton, cum nu are nici o altă echipă din Liga a IV-a”, a menţionat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

Moldova Cordun FOTO: R. VASILIUS

„Sperăm să-i batem, dacă ne vin toţi băieţii. Avem unul dintre jucătorii importanţi, care este catolic, şi nu va veni. Tiron şi Cobzaru sunt accidentaţi, dar sperăm să îşi revină. Noi vom merge la victorie, aşa cum am făcut şi în partida cu Bradu Borca”, a spus Iulian Popescu, preşedintele Moldovei Cordun. Etapa cuprinde şi meciul Speranţa Răuceşti-Energia Pângăraţi, în care echipa gazdă este favorită.

CLASAMENT

1BRADU BORCA (*)151131762836
2Speranţa Răuceşti (*)151023502232
3Ozana Târgu Neamţ (*)14842341728
4Victoria Horia (*)15537373618
5Moldova Cordun154011365512
6Energia Pângăraţi14001412870

(*) se califică pentru play-off (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentVânători-Neamț: Telenovelă cu un TIR, un preot și niște polițiști
Articolul următorVIDEO Sărbătoarea Curții Domnești-Parada Medievală
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.