Miercuri, 30 mai, cu începere de la ora 18:00, sunt programate partidele etapei a V-a a play-off-ului în Liga a IV-a. Meciul vedetă al rundei este, fără îndoială, Bradu Borca-CSM Ceahlăul Piatra Neamţ. Gazdele vizează să se apropie la un punct de lidera la zi, pentru a duce disputa calificării la barajul pentru Liga a III-a până în ultima etapă. Orice alt rezultat duce titlul judeţean la Piatra Neamţ.

„Vom încerca să etalăm o formulă cât mai aproape de adevăr. Avem absenţe importante, Trică şi Zmeu au accidentări dificile şi nu vor putea fi recuperaţi până la ora meciului. Ne dorim victoria! Vom da totul pe teren miercuri. Ei vor mai avea de jucat cu Bicazul, care nu se vor da deoparte. Şanse matematice mai sunt! Ne dorim foarte mult să câştigăm acest meci şi nici nu cred că vom pierde miercuri”, a declarat Florin Pintilii, tehnicianul echipei Bradu Borca.

CIMENTUL BICAZ şi VICTORIA HORIA

Celălalt meci al zilei, Cimentul Bicaz-Victoria Horia, a devenit practic unul lipsit de miză, dată fiind diferenţa de 9 puncte dintre locurile 2 şi 3. Totuşi, „încercăm să adunăm 11-12 jucători, ca să nu stricăm competiţia”, ne-a declarat Bogdan Găucan, antrenor-jucător la Victoria Horia.

CLASAMENT (*)

1CSM Ceahlăul Piatra Neamţ431011-232+4
2Bradu Borca431011-728+4
3Cimentul Bicaz410310-1319-3
4Victoria Horia40048-1815-6

(*) Echipele au intrat în play-off cu jumătate dintre punctele acumulate în sezonul regulat. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentTârgu-Neamţ: Un şofer beat a încercat să mituiască doi poliţişti
Articolul următorVIDEO Direcţia Generală Anticorupţie serbează 13 ani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.