Sâmbătă, 26 mai, orele 21,40, lucrători ai Poliţiei Rutiere Târgu-Neamţ, în timp ce acţionau cu aparatul radar pe DJ 155 I de pe raza oraşului au oprit în trafic un autoturism ce circula cu viteză peste limita legală. În momentul când şoferului i-au fost solicitate documentele, acesta a emanat o halenă alcoolică, fapt pentru care a fost testat cu aparatul etilotest având un rezultat de peste 0,40 miligrame alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i s-a adus la cunoştinţă despre fapta comisă şi măsurile ce urmează a fi luate, respectiv întocmirea unui dosar penal şi i s-a solicitat să aştepte la autoturismul său. Însă şoferul s-a deplasat către autospeciala de poliţie încercând să ofere agenţilor de poliţie o sumă de bani pentru a nu mai întocmi dosarul penal şi a nu mai lua măsurile legale ce se impun. Poliţiştii au luat legătura cu ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie Neamţ şi s-a întocmit documentaţia necesară cu privire la fapta comisă de conducătorul auto.

În ultimele şase luni de zile pe raza oraşului Târgu-Neamţ au avut loc patru desistări realizate de către patru agenţi de la Poliţia Rutieră: Bogdan Ferăstrăoariu, Florin Tărnăucă, Bogdan Vasiliu şi Narcis Cârjă.

C.T. STURZU

Articolul precedentL5 Vulturul Costişa-Arsenal Văleni, duel pentru locul 2
Articolul următorL4 Bradu-CSM Ceahlăul, se decide campioana judeţului? Cimentul-Victoria, meci din respect pentru competiţie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.