0:00

Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF) Neamţ anunţă că este nevoită să amâne discuţiile cu echipele de Liga a IV-a, care erau programate joi, 25 iunie. În cadrul acestei dezbateri trebuia să se stabilească o modalitate de încheiere a sezonului 2019/2020, Federaţia Română de Fotbal (FRF) cerând, recent, desemnarea campioanelor judeţene până pe 27 iulie şi a câştigătoarelor de cupe judeţene până pe 5 august.

L4 AJF amână discuţiile cu calificatele în „sferturi”, FRF a promis un protocol sanitar pentru fotbalul amator, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Motivul pentru care ședința cu reprezentanții echipelor clasate pe locurile 1-4 în fiecare serie a Ligii 4 nu va mai avea loc la data amintită este că Federația Română de Fotbal ne-a informat că, într-un timp scurt, va apărea un protocol privind condițiile de desfășurare a competițiilor de amatori”, precizează AJF Neamţ.

L4 AJF amână discuţiile cu calificatele în „sferturi”, FRF a promis un protocol sanitar pentru fotbalul amator, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDacă FRF va menţine calendarul propus, va fi dificil pentru AJF Neamţ să găsească date disponibile pentru derularea campionatului şi cupei până pe 27 iulie şi, respectiv, 5 august. Ce părere au o parte dintre reprezentanţii echipelor din fotbalul judeţean despre situaţia actuală puteţi citi în „Mesagerul de Neamţ” de joi, 25 iunie, ediţia tipărită. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedent24 de locuitori din Văleni II, prinși că furau curent
Articolul următorUn echipaj de paramedici a salvat o femeie și doi copii dintr-o mașină care ardea
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.