24 de locuitori din Văleni II, prinși că furau curent, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn control făcut de polițiști și de specialiști de la Delgaz Grid în Anexa Văleni II, din Piatra-Neamț, în ziua de 23 iunie, a dovedit, încă o dată, ceea ce oricum se știa de multă vreme. Multe din locuințele din cartier sunt branșate ilegal la rețeaua de electricitate și, în consecință, consumul nu este plătit. De data aceasta au fost descoperite 24 de branșamente ilegale și s-au întocmit tot atătea dosare penale.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt de energie electrică și executarea sau folosirea de instalații clandestine în scopul racordării directe la rețea sau pentru ocolirea echipamentelor  de măsurare”, a precizat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.  ”În activități au fost angrenați luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi”.

Urmează ca societatea furnizoare de energie electrică să stabilească prejudiciul.

C.M.

Articolul precedentPiața Ștefan cel Mare – o nouă zonă pietonală pe timpul verii
Articolul următorL4 AJF amână discuţiile cu calificatele în „sferturi”, FRF a promis un protocol sanitar pentru fotbalul amator

2 COMENTARII

  1. Dacă ar fi fost poliști, n-ar fi pățit nimic, după cum știm….așa, niște amărâți, s-ar putea s-o încurce rău….ce sa facem??? dacă n-au stele pe umăr????

  2. Cei ce fura curent electric și nu plătesc se răsfrânge la cei buni platnici conectați legal și ne intrebam de ce se scumpește curentul !!!

Comments are closed.