CSM Ceahlăul Piatra Neamț se reuneşte luni, 13 ianuarie, pentru a începe pregătirea returului de campionat, potrivit paginii oficiale de Facebook a echipei nemţene. Întâlnirea va avea loc la stadionul municipal, iar primul antrenament este programat la ora 11:00.

Pregătirea se va efectua în localitate, urmând a fi definitivat și programul de jocuri amicale. Au fost deocamdată discuţii cu reprezentanții echipelor Șomuz Fălticeni, Bucovina Rădăuți și Unirea Slobozia, liderul la zi al Seriei a II-a a Ligii a III-a.

„Momentan sunt certe despărțirile de Arsene Luboya, Yoann Fellrath și Franck M’Barga. Președintele executiv Marin Mitran a precizat că, încă de la reunirea de mâine, vor fi trei jucători noi”, potrivit sursei citate. Returul începe pe 7 martie, CSM Ceahlăul având programat meci la Ştiinţa Miroslava.

Antrenorii Valentin Avădanei și Florin Axinia au anunţat și ei reunirea echipelor  de juniori. Ședințele de pregătire se vor desfăşura în localitate, urmând a se disputa și câteva meciuri amicale. Primele jocuri oficiale vor fi pe 14 martie. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ)

Articolul precedentGata vacanța, de luni începe școala!
Articolul următorLucrarea „Cântece populare din Moldova” lansată de Ziua Culturii Naţionale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.