CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a obţinut sâmbătă, 1 septembrie, prima victorie din actuala ediţie a Ligii a III-a, Seria I. Evoluând în deplasare, pe terenul formaţiei gălăţene Sporting Lieşti, pietrenii s-au impus cu scorul de 2-1 (1-0). Au marcat: Răzvan Pîntea (18`) şi Cosmin Ţapu (64`), în timp ce gazdele au redus din handicap prin Dragoş Voicu (88`). Se mai remarcă faptul că, în minutul 29, Barna a apărat o lovitură de la 11 metri.

“Lieștiul este o echipă bună. A contat în acest meci și faptul că ei au jucat în plus față de noi 30 de minute în meciul din Cupa României Timișoreana, dar cred că ne-au și subestimat. Am câștigat însă pe merit. Echipa a muncit foarte mult, fiecare jucător a alergat și s-a respectat tot ceea ce am cerut înaintea partidei. Din punctul meu de vedere Sporting Liești este o echipă mai bună decât Metalul Buzău. Nu meritam să pierdem în prima etapă. Este adevărat însă că la Liești am făcut mai puține greșeli pe faza de construcție și, în concluzie, nu le-am mai dat mingea adversarilor atât de ușor, așa cum și pe faza defensivă am ridicat nivelul prestației noastre. Analizând cele două jocuri de campionat de până acum, este și mai mare regretul pentru rezultatul din prima etapă. Realizez că tracul a fost atunci prea mare și nu era cazul. Avem însă motive să privim cu încredere spre viitor”, a declarat antrenorul Gabriel Rădulescu, pentru pagina de Facebook a CSM Ceahlăul Piatra Neamţ.

Rezultatele complete ale etapei şi clasamentul pot fi accesate AICI. Etapa a treia în Seria I a Ligii a III-a programeză meciurile: 7 septembrie, 17:00: CSM Paşcani-CSM Râmnicu Sărat şi AFC Botoşani II-KSE Târgu Secuiesc; 8 septembrie, 17:00: Sănătatea Darabani-Ştiinţa Miroslava, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ-Suporter Club Oţelul Galaţi, Gloria Buzău-Sporting Lieşti, Bucovina Rădăuţi-Metalul Buzău, Şomuz Fălticeni-CSM Roman şi CSM Focşani-Foresta Suceava. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ)