CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a învins sâmbătă, 10 iulie, cu scorul de 3-0 (1-0), proaspăt retrogradata din Liga I, Politehnica Iaşi, formaţie pregătită de Costel Enache. Golurile partidei amicale au fost înscrise de Vîlea (9), Ștefănescu (48) și Istrati (86).

„De rezultat sunt mulțumit, dar nu pot spune că și de joc în anumite momente. Suntem însă la început, suntem în căutări, experimentăm în alcătuirea echipei şi de aceea nu putem vorbi de omogenitate acum, atât timp cât este o echipă aproape nouă. De atitutinde, de implicare, de ambiție sunt mulțumit. Vom continua să lucrăm la capitolul acumulări fizice, dar și la relații de joc”, a declarat antrenorul principal al pietrenilor, Costel Ilie, pentru pagina de Facebook a clubului.

Următoarele amicale ale pietrenilor sunt pe 24 iulie, ora 11:00, acasă, cu Foresta Suceava şi pe 30 iulie, ora 17:30, tot acasă, cu Hușana Huși. Programul de amicale va continua cu dueluri în deplasare cu Huşana Huşi (6 august, 17:30) şi cu Foresta Suceava (14 august), ultima confruntare fiind pe 21 august, în deplasare, cu CSM Focșani. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ)

Articolul precedent14 cazuri de muncă la negru, amenzi de peste 270.000 lei în construcții și fabricarea mobilei
Articolul următorDoi pacienţi cardiaci gravi transferați cu elicopterul SMURD de la Piatra-Neamț, la Iaşi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.