0:00

Formaţia de Liga I Politehnica Iaşi se reuneşte miercuri, 8 ianuarie, pentru cantonamentul din Antalya. Reunirea va avea loc la ora 11:00, la stadionul „Emil Alexandrescu”.

„Doi dintre jucătorii noștri, Florian Loshaj și Denis Rusu, vor absenta motivat, ca urmare a convocării la echipele naționale ale Kosovo și Republicii Moldova. Vizita medicală a fost programată pentru zilele de 9 și 10, iar plecarea în Antalya, pe 12 ianuarie. Durata cantonamentului este de 12 zile, interval în care alb-albaștrii vor disputa trei meciuri amicale. Numărul meciurilor de pregătire poate suferi modificări, în funcție de planurile noului antrenor, Mircea Rednic. Pe 24 ianuarie, se revine în țară și se continuă pregătirile pentru partea a doua a sezonului”, se precizează pe pagina de Facebook a echipei ieşene.

L1 Politehnica Iaşi se reuneşte miercuri pentru cantonamentul din Antalya, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAdversarii anunţaţi sunt FC Kukesi (15 ianuarie – liderul Superligii albaneze de fotbal), SumQayit FK (18 ianuarie – a încheiat pe locul 4 turul campionatului din Azerbaidjan) şi Mladost Lucani (23 ianuarie – ocupanta locului 9 în SuperLiga Serbiei).

Primul meci oficial, Politehnica Iaşi-Viitorul Constanţa, din cadrul etapei a XXIII-a a Ligii I, va avea loc luni, 3 februarie. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Politehnica Iaşi Facebook)

Articolul precedentA.D.M.I.S. şi RANDI&BAND încheie ediţia a IV-a a Târgului de Crăciun
Articolul următorPensionarii primesc banii de la poștași începând din 10 ianuarie
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.