0:00

Organizată de Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, în intervalul 13 decembrie 2019 – 5 ianuarie 2020, ediţia a patra a Târgului de Crăciun la Neamţ ajunge duminică la ultima seară de spectacol. Începând cu ora 18:00, pe scena de pe platoul Curţii Domneşti vor evolua trupa locală A.D.M.I.S. şi Randi & Band.

A.D.M.I.S. BAND

A.D.M.I.S. şi RANDI&BAND încheie ediţia a IV-a a Târgului de Crăciun, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTrupa a fost înființată în anul 2016. Repertoriul provine din muzica pop-rock. Componența grupului: Cătălina Rotaru (bass), Ștefan și Alex Dupu (chitare), David Pahome (tobe), Miriam Ioana Obadă (voce).

RANDI

A.D.M.I.S. şi RANDI&BAND încheie ediţia a IV-a a Târgului de Crăciun, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiInterpretul de muzică dance Randi, pe numele său adevarat Andrei Ştefan Ropcea, s-a născut pe data de 23 mai 1983, la Piteşti. În 2004, Randi este cooptat în proiectul Morandi, alături de Marius Moga. Cei doi membri ai trupei, Andrei şi Marius, au lansat videoclipul „Love Me, primul lor single. Au urmat hiturile „Beijo La La” şi „Africa”. Au participat, apoi, la concertele în Rusia. A urmat lansarea albumului „N3XT” şi apoi promovarea în Europa. În vara lui 2009, Morandi anuntă un nou album, „Zebra”. Sunt promovate de pe acest disc singleuurile „Colours”, „Rock The World”, „Midnight Train” şi „Serenada”. La începutul lui 2011, Randi începe cariera solo şi să lucreze ca producător pentru alţi artişti, printre care Mishelle şi Shaka Muv (Miruna). În octombrie 2011, Randi lansează „Anybody”, primul său videoclip din cariera solo.

Articolul precedentAtenție! Ninsori și rafale puternice de vânt
Articolul următorL1 Politehnica Iaşi se reuneşte miercuri pentru cantonamentul din Antalya
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.