0:00

KFC a deschis primul restaurant la Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiKFC a extins rețeaua de restaurante, prin inaugurarea locației cu numărul 63, în cel mai nou centru comercial din nord-estul țării. Prima unitate KFC din județul Neamț poate fi găsită în cadrul Shopping City Piatra Neamţ (bd. Decebal, nr. 79), în zona de food court. Locaţia are o suprafaţă de 150 mp, fiind rezultatul unei investiţii de 350.000 de euro, ce beneficiază de acelaşi design modern, specific tuturor restaurantelor KFC în România, fiind dotat cu echipamente de ultimă generație. Deschiderea restaurantului KFC a creat 30 de noi locuri de muncă în Piatra Neamț, oferind beneficii diverse angajaților acestei unități.

„Suntem mândri de fiecare dată când inaugurăm noi locații, însă acest restaurant este cu atât mai important fiind primul din județul Neamț, o regiune în care nu am ajuns până acum. Oportunitatea oferită de inaugurarea noului centru comercial din Piatra Neamţ ne-a ajutat să aducem produsele KFC mai aproape de locuitorii din nord-estul țării, pe care îi așteptăm astfel să se bucure de produse proaspete, preparate în fiecare zi în restaurant, după rețeta secretă a Colonelului Sanders”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC.

Odată cu inaugurarea noului restaurant, reţeaua KFC din România acoperă 24 de oraşe. În România, lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network şi numără 63 de restaurante atât în Bucureşti, cât şi în alte oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti sau Braşov. De asemenea, KFC România operează şi două restaurante la Chişinău, Republica Moldova. (ZCH NEWS)

Articolul precedentAJF Neamţ: Amendă drastică pentru Zimbrul Pânceşti!
Articolul următorAviz amatorilor: Gheorghe Ștefan vorbește și Blaga pătimește
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.