futsal-ceahlaul-andrei-nistor-01futsal-ceahlaul-andrei-nistor-02Federaţia Română de Fotbal a transmis formaţiei Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ adresa de convocare a jucătorului Andrei Nistor la naţionala U21 de futsal a României, anunţă gruparea pietreană pe pagina de Facebook.

Andrei Nistor va evolua, săptămâna viitoare, în Bulgaria, la Varna, în două partide amicale împotriva naţionalei de seniori a ţării de la sud de Dunăre.

“O veste excelentă venită pe adresa clubului nostru la începutul acestei săptămâni. (…) Rezultatele foarte bune înregistrate de echipa noastră în acest tur de campionat au atras atenţia lui Endre Kacso, antrenorul naţionalei U21 a României, care doreşte să-l vadă la lucru pe Andrei în aceste două partide. Pentru Andrei această convocare reprezintă cel mai important moment din cariera sa dar în acelaşi timp este şi o onoare deosebită, deoarece va avea ocazia să îmbrace în premieră tricoul echipei naţionale”, potrivit sursei citate. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)