Jucător de la Futsal Ceahlăul selecţionat în naţionala României, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJucător de la Futsal Ceahlăul selecţionat în naţionala României, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFederaţia Română de Fotbal a transmis formaţiei Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ adresa de convocare a jucătorului Andrei Nistor la naţionala U21 de futsal a României, anunţă gruparea pietreană pe pagina de Facebook.

Andrei Nistor va evolua, săptămâna viitoare, în Bulgaria, la Varna, în două partide amicale împotriva naţionalei de seniori a ţării de la sud de Dunăre.

“O veste excelentă venită pe adresa clubului nostru la începutul acestei săptămâni. (…) Rezultatele foarte bune înregistrate de echipa noastră în acest tur de campionat au atras atenţia lui Endre Kacso, antrenorul naţionalei U21 a României, care doreşte să-l vadă la lucru pe Andrei în aceste două partide. Pentru Andrei această convocare reprezintă cel mai important moment din cariera sa dar în acelaşi timp este şi o onoare deosebită, deoarece va avea ocazia să îmbrace în premieră tricoul echipei naţionale”, potrivit sursei citate. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentIncendiu la Galeriile de Artă „Tonitza” Iaşi! Pompierii au intervenit printre maşini!
Articolul următorGALERIE FOTO Sărbătoarea Școlii Nemțene – O zi a recunoștinței
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.