Incendiu la Galeriile de Artă „Tonitza” Iaşi! Pompierii au intervenit printre maşini!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIncendiu la Galeriile de Artă „Tonitza” Iaşi! Pompierii au intervenit printre maşini!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPompierii ieşeni au intervenit, joi, 8 decembrie, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Galeriile de Artă „Nicolae Tonitza”, informează ISU Iaşi.

„Din atelier a fost evacuată o persoană în vârstă de 60 de ani, care a suferit arsuri de gradul 1 la nivelul frunții, fiind transportată de un echipaj SMURD la spital. Au ars: mobilierul din atelier, o fereastră și o ușă din lemn, tablouri, fierbător electric, aproximativ 2 mp de planșeu. Cauza probabilă a incendiului: aparat electric lăsat sub tensiune”, precizează pompierii.

Dincolo de evenimentul care nu s-a soldat cu pagube importante, ci doar cu un rănit uşor, aşa cum se observă şi din fotografie, intervenţia pompierilor a fost îngreunată de maşinile parcate alandala, aşa cum se întâmplă în mare parte în tot centrul municipiului Iaşi. Salvatorii au fost nevoiți să care zeci de metri de furtun printre maşini până în apropierea locului incendiului. Chiar în aceste condiţii, martorii ocular spun că pompierii au stins rapid incendiul, reducând dimensiunile pagubelor. (ZCH NEWS; FOTO: Ziarul de Iaşi)

Articolul precedentDefinitivat cu bani pentru profesorii „perseverenți”
Articolul următorJucător de la Futsal Ceahlăul selecţionat în naţionala României
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.