reclama autocenter

Cei şase scriitori care fac parte din “Grupul de la Durău” – în formula lui actuală: Adrian Alui Gheorghe, Mircea A. Diaconu, Gellu Dorian, Radu Florescu, Nicolae Sava, Cassian Maria Spiridon, Vasile Tudor – vor fi prezenţi joi, 4 aprilie, în aula Universităţii “Ştefan cel Mare” din Suceava, la o întâlnire cu studenţii filologi (şi nu numai).

În cadrul întâlnirii vor fi lansate antologiile de poezie “Turnurile Ocolaşului Mare” (Editura Timpul, 2012) şi “Ceea ce rămâne” (Antologia poeziei de dragoste a Grupului de la Durău, Editura “Timpul, 2013). Cele două antologii au apărut la aniversarea a două decenii de la iniţierea Grupului de la Durău (chiar la Durău), grup care a publicat şi o revistă, “Caietele de la Durău”, publicaţie care şi-a întrerupt apariţia după numărul 6, din septembrie 1998.

Despre activitatea acestui grup vor vorbi prorectorul Universităţii, prof. univ. dr. Mircea A. Diaconu şi conf. univ. dr. Sabina Fânaru de la Catedra de filologie. Scriitorii prezenţi la întâlnire vor recita din creaţiile lor şi vor răspunde la întrebările studenţilor.

Articolul precedentMarţi, la Casa de cultură Piatra Neamţ: Spectacol de dans latino-american
Articolul următorCu sprijinul RIFIL, o nouă premieră la TT: „Frumoasa călătorie a urşilor panda…”, de Matei Vişniec