0:00

Joe Biden este la Kiev, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Pe contul de Twitter al președintelui Joe Biden a fost postat un mesaj de susținere pentru Ucraina: „Când Putin a lansat invazia în urmă cu un aproximativ un an, a crezut că Ucraina este slabă și că Occidentul este divizat. S-a înșelat amarnic. În ultimul an, Statele Unite a construit o coaliție a națiunilor de la Atlantic la Pacific pentru a apăra Ucraina, furnizând ajutor militar, economic și umanitar fără precedent. Acest sprijin va continua”.

Știre inițială: Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden este astăzi, 20 februarie, în vizită surpriză la Kiev, la aproape un an de la începerea invaziei rusești în Ucraina.

Joe Biden a fost primit de președintele ucrainean, Volodimir Zelensky și de prima doamnă Olena Zelenska la Palatul Prezidențial din Kiev, informează CNN.

Președintele american a anunțat că SUA vor oferi Ucrainei noi echipamente militare și muniție în valoare de 500 de milioane de dolari.

La un an (n.r. după începerea invaziei rusești) Kiev-ul rezistă. Ucraina rezistă. Democrația rezistă”, a afirmat președintele american.

În timp ce președinții celor două țări vizitau un monument din Kiev dedicat soldaților care și-au pierdut viața în conflictul din Ucraina, au început să se audă alarmele aeriene.

Z.C.H.

Articolul precedentTentativă de suicid la Săvinești
Articolul următorFabrică ilegală de țigări, confiscări de jumătate de milion de euro
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.