0:00

Tentativă de suicid la Săvinești, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 52 de ani, din localitatea Săvinești, a ajuns în spital după o încercare ratată de a-și lua viața. S-a întâmplat în zorii zilei de 19 februarie, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de un bărbat de 47 de ani care a reclamat că într-un autoturism aflat pe un drum public din localitatea menționată este o persoană rănită.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind faptul că persoana în cauză, de 52 de ani, din Săvinești, prezenta o plagă realizată cu obiect tăietor înțepător, urmare a unei tentative de suicid. Bărbatul a fost transportat la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate“, a declarat Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al Poliției Neamț.

Medicii au diagnosticat bărbatul cu plagă penetrantă hemitorace stâng. A fost deschis dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă, urmând ca ancheta să stabilească împrejurările în care a avut loc fapta.

(G.S.)

Articolul precedentVIDEO. Raport de activitate deputat PNL, Mara Calista
Articolul următorJoe Biden este la Kiev
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.