0:00

Un bărbat din Trifeşti a avut surpriza neplăcută să fie bătut şi jefuit de doi tineri, care au pătruns în casa lui ziua, în amiaza mare. S-a întâmplat pe 21 aprilie, la ora 11:00, iar omul, care a fost agresat şi lăsat fără bani (970 de lei), a anunţat imediat poliţia. Autorii, unul în vârstă de 18 ani şi celălalt de 23 de ani, au încercat să fugă, dar au fost prinşi şi reţinuţi în ziua de 22 aprilie.

Jefuit în miezul zilei, în propria casă!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Față de cel de 23 de ani, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă  pentru o perioadă de 29 zile, urmând să se pronunțe și față de tânărul de 18 ani”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Tot în acest week-end, poliţiştii au mai prins un hoţ, care a acţionat, fără teamă, ziua. Este vorba despre un tânăr de 19 ani, din comuna Alexandru cel Bun, care a pătruns în gospodăria unui vecin şi a furat o cositoare electrică şi o bicicletă pentru copii. A avut ghinionul ca, la întoarcere, să se întâlnească taman cu agenţii din comună. Localnicul care fusese prădat nu ştia că a avut musafiri nepoftiţi şi a fost surprins când poliţiştii i-au înapoiat bunurile. Cât despre autorul furtului, el este cercetat, pentru a se stabili dacă a mai comis fapte similare. (C.M.)

Articolul precedentFutsal Ceahlăul încheie stagiunea pe podium
Articolul următorLIGA A III-A: Necazuri de la zăpadă! CSM Roman a stat!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.