Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ nu s-a dezmințit și a obținut, sâmbătă, 22 aprilie, o nouă victorie, a 11-a în actualul sezon al Ligii a II-a și, cu 33 de puncte, nu mai poate rata situarea pe locul al treilea al clasamentului. Într-un meci desfășurat pe teren propriu, Grigoriță și compania au depășit gruparea Luceafărul Buzău cu scorul de 7-4 (3-2).

A fost un meci pe care ne-am dorit să-l câștigam din două motive: victoria ne asigura locul al treilea la finalul sezonului, iar echipa buzoiană câștigase meciul tur și aveam o revanșă de luat„, a declarat Cristi Vornicu, managerul nemțenilor.

După ocaziile ratate de Avram, Grigoriță și Mocanu, Andrei Rusu a deschis scorul în minutul 10. Peste 60 de secunde, Claudiu Șerban, revenit la echipă, a mărit avantajul după un șut expediat din vole. Oaspeții au înscris și ei imediat ca urmare a unui contraatac. Căpitanul Robert Grigoriță a marcat pentru 3-1 (minutul 16), după un un-doi cu Dumitru. Până la pauză oaspeții mai înscriu o dată, scor 2-3.

După ce Vlad Avram ratează o lovitura de la 6 metri, buzoienii prind aripi și egalează. Antrenorul Gabi Bucur, inspirat, îl introduce pe terenul de joc pe Andrei Nistor. Acesta ia o acțiune pe cont propriu, iar Iulian Dumitru finalizează centrarea acestuia (minutul 30). În minutul următor, este rândul lui Nistor să înscrie pentru 5-3. Vlad Avram a reușit și el să marcheze în minutul 39 și a adus liniștea în tabăra pietreană. Cu 30 secunde înainte de final, echipa buzoiană reduce din handicap prin portarul Goicea. Scorul final este stabilit de Robert Mocanu, când mai erau doar 4 secunde de joc.

Futsal Ceahlăul se va deplasa, sâmbătă viitoare, la AS Inter Gheorgheni, iar pe 7 mai va juca acasă cu Fortius Buzău. (Ana MOISE)

Articolul precedentIntervenţie de 20 de ore a pompierilor: transformatoare în flăcări! A ars şi o maşină!
Articolul următorJefuit în miezul zilei, în propria casă!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.