reclama autocenter

janda tabara 02

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ continuă seria de activităţi desfăşurate în sprijinul elevilor aflaţi în tabere pe raza judeţului Neamţ. Astfel, pe perioada scurtei vacanţei dintre semestre, jandarmii din cadrul Postului Montan Durău au fost gazda celor 50 de elevi aflaţi în tabăra „Floare de colţ” din Durău. Cu această ocazie, copiii au putut să înveţe regulile ce trebuie respectate pe timpul deplasării în zonele montane iarna, acordarea primului ajutor, dar şi rolul şi dotarea jandarmilor montani.

janda tabara 03

Copii cazaţi în această tabără sunt, în special, din judeţele apropiate Neamţului – exemple Bacău, Iaşi dar şi din zone mai îndepărtate – Bucureşti, Brăila, etc. Activităţile educativ-preventive sunt organizate ca parte a campaniei „Jandarmeria pe înţelesul tuturor!”, iniţiată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, campanie ce se desfăşoară la nivel naţional.

janda tabara 01

Scopul acesteia este apropierea faţă de cetăţeni, informarea acestora cu privire la rolul şi misiunile pe care jandarmii le execută, precum şi modul în care Jandarmeria asigură respectarea legii, contribuind la menţinerea unei stări de ordine şi siguranţă, necesară bunei desfăşurări a activităţilor cotidiene.

Articolul precedentAngajații UPU rămân salariați ai Ministerului Sănătății
Articolul următorObligații fiscale în luna februarie