Mii de târgnemţeni au fost atraşi ca un magnet, duminică seară, în ultima zi a manifestărilor de la Târgu Neamţ la concertele trupelor Trei Sud Est și Iris. De altfel, ediţia a 25-a a manifestărilor organizate de primărie s-a dovedit a fi un succes.

Duminică după-amiază, sute de târgnemțeni, dar și locuitori ai comunelor limitrofe s-au adunat în Parc Cetate pentru a se delecta cu manifestările ce au avut loc pe scena din parc sau pentru a degusta delicatesele din ceaunele fermecate ale pensiunilor din cadrul Asociației Valea Ozanei la pachet cu berea rece.

Spre seară, parcul a devenit neîncăpător pentru miile de cetățeni care au dorit să vadă cele două trupe. Pe lângă cei aproximativ 5.000 de oameni din Parc Cetate, spre seară, cu câteva minute de începerea concertului celor de la Trei Sud Est au putut fi zăriți lângă scenă, într-un cort amenajat special pentru autoritățile locale și invitați, primarul Daniel Harpa împreună cu soția, viceprimarul Traian Humulescu, city-managerul Vasile Apopii, prefectul Vlad Angheluță și alți șefi de societăți subordonate Consiliului Local.

După ora 22:00 mult așteptata trupă de rock Iris și-a făcut prezența pe scenă, lucru ce a stârnit un vuiet de bucurie din partea celor 5.000 de oameni. Noaptea s-a încheiat cu un joc de lasere și așa s-a mai încheiat o ediție a Zilelor Orașului Târgu-Neamț, manifestare care devine din ce în ce mai profesionistă și frumoasă, de la an la an. (C.T. STURZU)

Alte informaţii şi fotografii, AICI şi AICI.

Articolul precedentRezultate de excepție pentru elevii ieșeni la Olimpiada internațională de lectură
Articolul următorExpoziţie Mircea Titus Romanescu la Muzeul de Artă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.