Ionuț Maior, membru al formaţiei Bruma din Onești, printre decedații de sâmbătă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIonuț Maior, în vârstă de 27 de ani, unul din cei 6 decedați, sâmbătă, 7 noiembrie, după tragicul eveniment din Clubul „Colectiv” din București, era unul din cei mai activi membri ai Asociației „Onestin” din Onești, precum și membru al formației „Bruma”, potrivit Agerpres. El a participat în această calitate la implementarea mai multor proiecte ce vizau implicarea tinerilor în viața comunității.

Ionuț Maior suferise arsuri pe 80% din suprafața corpului, dar nu a murit din cauza rănilor, ci, potrivit datelor primite de părinții săi de la medici, urmare a inhalării de substanțe toxice degajate după izbucnirea incendiului în incinta clubului, noxe ce i-au distrus un plămân și un rinichi. Potrivit rudelor sale, situații stării sale de sănătate se stabilizase, urmând să fie transferat, în zilele următoare, la o clică specializată din Belgia.

Tânărul a salvat, însă, viața soției sale Livia, de 23 de ani, acoperindu-i corpul cu trupul său, astfel încât flăcările l-au atins pe el. Soția sa a fost rănită doar pe mâini.

Ionuț Maior este a doua victimă din Onești care moare după incendiul de la Clubul Colectiv din București. Mihaela Vieru, în vârstă de 33 de ani, și-a pierdut viata în acel incendiu și a fost deja înmormântată miercuri. Alți trei tineri din zona municipiului, inginerul chimist Miluță Flueraș, 25 de ani, olimpic național la Tehnologie chimică, absolvent eminent al Colegiului Tehnic din Onești, Ștefan Dan, operator imagine la un post TV, Cătălin Mocanu, 22 de ani, barman și showman, se află încă internați în spitalele bucureștene. (ZCH NEWS)

Articolul precedentÎnfrângere rușinoasă pentru Cetatea Târgu Neamț : 0-27!
Articolul următorAfacerea ”Cortul” din Piața Centrală merge înainte la Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.