arsene3

* şeful PSD spune că la concert a fost şi subprefectul Angheluţă

Președintele social-democraților nemțeni, deputatul Ionel Arsene, s-a lăudat pe pagina de socializare cu prezența sa la concertul de miercuri seară, de la București, susținut de muzicianul George Roger Waters. Arsene a anunțat că a fost la un concert Pink Floyd pe pagina de Facebook, deși Roger Waters, cunoscut ca basistul și compozitorul formației, s-a despărțit de Pink Floyd în 1985. Oricum, pe modelul seniorului social-democrat Valeriu Zgonea – șeful Camerei Deputaților – care s-a pozat cu artistul la Zidul Parlamentului, și președintele PSD Neamț și-a făcut câteva poze în tribună, înainte de începerea concertului.

Inițial, Ionel Arsene a refuzat să comenteze evenimentul, considerând că nu este o “chestiune serioasă” și că-l interesează mai mult dezbaterile politice. Totuși, a revenit la sentimente mai bune, acceptând și partea umană a unui politician. Astfel, omul Ionel Arsene a spus că decizia de a merge la concert a luat-o pe ultima sută de metri. “A fost un concert foarte frumos, cel mai impresionant la care am asistat. Mă bucur că a venit în România. Am asistat la concert de la tribună. M-am întâlnit la eveniment și cu subprefectul Vlad Angheluță și cu alți parlamentari de la alte formațiuni, dar nu am stat împreună”, a povestit președintele social-democraților nemțeni.

Chiar dacă parlamentarii din Camera Deputaților au beneficiat de bilete gratuite sau ei însiși și apropiații au putut viziona concertul de pe peluza Palatului Parlamentului, Ionel Arsene spune că și-a cumpărat bilet. “Am dat 135 de lei pe bilet. Nu l-am luat din timp, pentru că m-am decis să merg la concert pe ultima sută de metri. Am luat biletul de la o cunoștință, care avea locuri în plus”, a mai precizat președintele Arsene.

Povestea Pink Floyd îl are în rol principal pe Roger Waters. La mijlocul anului 1964, în incinta colegiului universitar din Cambridge, studenții la arhitectură Roger Waters, Nick Mason, împreună cu Richard Wright, pianist, student la Conservator, alcătuiesc o formație care se va numi pe rând Sigma 6, The Meggadeaths, The Screaming Abdabs, The Abdabs și T-Set împreuna cu Juliette Gale la voce și cu chitaristul de jazz Bob Klose. Neavând succes, Waters apelează la prietenul său, Roger “Syd” Barett, student la arte plastice. Acestuia i se datorează noua titulatură a trupei, provenită din combinația prenumelor a doi interpreți de blues: Pink Anderson și Floyd Council.

Nu am putut să nu remarcăm ținuta președintelui PSD Neamț, una casual, copiată sau nu neapărat după cea a senatorului Ioan Chelaru, care, tot miercuri, la Roman, cu ocazia lansării candidaturii unuia dintre cei care vor funcția de președinte la TSD, a purtat peste cămașă un pulover, e drept, potrivit cu vârsta, adică de o culoare neutră, la fel ca și cămașa.

 arsene2

arsene1

Claudia MATEI

Articolul precedentEliza Chirilă, de la Roman, direct la ONU
Articolul următorCărţi în pregătire: „Eşecul fatidic”

3 COMENTARII

  1. doar ca la tribuna biletul era cam 550 de lei , nu 135 cum ne imbrobodeste arsene. nu inteleg de ce le place atat de mult sa minta.

Comments are closed.