ACTUALIZARE: Stupoare! Deși mobila este deja în biroul prefectului de Neamț, ședința de Consiliu Județean a demonstrat că niciodată, dar niciodată!, nu se pune carul înaintea boilor. Hotărârea de împrumut a picat în plenul CJ, fiindcă avea nevoie de două treimi din voturi. Și n-a avut.

****** ȘTIRE INIȚIALĂ

Colaborarea între Consiliul Județean și Prefectura Neamț a atins un nou nivel de colaborare, după plecarea lui Vasile Panaite din funcția de prefect, cu tot cu mobila din birou.

În ședința Consiliului Județean Neamț de astăzi, 30 martie, a intrat suplimentar pe ordinea de zi o solicitare a Prefecturii, materializată într-un proiect de hotărâre de Consiliu Județean, prin care se aprobă, pe durata unui an, un ajutor pentru buna desfășurare a activității reprezentantului Guvernului în teritoriu. Este vorba despre câteva piese de mobilier – 4 scaune, 2 fotolii, un dulap soldat, 2 comode, 1 masă și 1 birou -, împrumut cu titlu gratuit. Pentru a înțelege complexitatea muncii depuse în Consiliul Județean chiar și într-un astfel de caz, vă prezentăm întreaga documentație care a stat la baza împrumutului cu titlu gratuit interinstituțional. Fără alte protocoale necesare (detalii aici). (D.O.)

https://zch.ro/wp-content/uploads/2018/03/hcj-mobila-prefectura.pdf