Ioan Costin Toma a fost reales, vineri, 30 martie, în funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal (AJF) Neamț, se precizează într-un comunicat de presă. El a primit girul a 27 de reprezentanți ai asociațiilor și cluburilor sportive afiliate la AJF Neamț (din cei 30 de membri cu drept de vot), care au fost prezenţi la Adunarea Generală de Alegeri, care a avut loc la stadionul “Ceahlăul” din Piatra Neamț.

AJF Neamţ: Ioan Costin Toma reales preşedinte: „Îmi propun progresul fotbalului judeţean!”, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Îmi propun progresul fotbalului judeţean. Vrem să ridicăm ştacheta din punct de vedere tehnic, organizatoric şi disciplinar. De asemenea, îmi doresc să avem campioane puternice în Liga a IV-a, care să câştige barajul pentru Liga a III-a, aşa cum s-a întâmplat de mai multe ori în ultimii ani. Nu în ultimul rând, îmi doresc ca tot mai mulţi copii să confirme la trialuri”, a declarat Ioan Costin Toma.

AJF Neamţ: Ioan Costin Toma reales preşedinte: „Îmi propun progresul fotbalului judeţean!”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVicepreşedinţi ai AJF Neamţ vor fi Cristian Luca (Cimentul Bicaz) și Iulian Popescu (Moldova Cordun), iar secretarul general al forului nemțean va fi tot Jan Bratu. Vladimir Urzică va continua în funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Neamț. Comitetul Executiv al AJF Neamț îi mai cuprinde pe: Toader Șteț (copii și juniori), Constantin Leonte (Victoria Horia) şi Cristian Cocea (Arsenal Văleni).

AJF Neamţ: Ioan Costin Toma reales preşedinte: „Îmi propun progresul fotbalului judeţean!”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMembrii Adunării Generale a AJF Neamț au votat în unanimitate ca Ioan Costin Toma să-i reprezinte la Adunarea Generală de alegeri a Federației Române de Fotbal din 18.04.2018. Preşedintele Costin Toma a evitat, cu eleganţă, întrebarea referitoare la o eventuală susţinere pentru Ionuţ Lupescu din partea fotbalului nemţean: „Votul este un instrument democratic, inalienabil, secret. Toţi candidaţii au programe, dar până pe 18 aprilie mai este ceva timp”. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: AJF Neamţ; Ionuţ Lupescu Facebook)

Articolul precedentIonel Arsene ajută Prefectura cu mobilier pentru birouri
Articolul următorȘedință (cu adevărat) ordinară la Consiliul Județean Neamț. Material video
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.