ceahlaul Ioan MironasIoan Mironaş, directorul executiv al Ceahlăului, a comentat în stilul cu care ne-am obișnuit deja la Piatra Neamț situația echipei după ultimul eșec pe teren propriu, cu SC Bacău, scor: 2-3. În acest moment Ceahlăul are 4 puncte în clasamentul seriei I, din Liga a II-a şi cel mai slab atac din liga secundă, cu doar 5 goluri marcate în 9 etape.

„Există încă interes la Piatra Neamţ pentru fotbal. Dovada este că cel puţin 400-500 de copii îşi desfăşoară activitatea în centrul nostru de copii şi juniori cu rezultate foarte bune. Ambele echipe ale centrului nostru participă în Campionatul de elită al FRF şi nu oricum, ci cu rezultate bune, fiind în fruntea clasamentului, alături de echipe precum Dinamo, FC Viitorul Constanţa sau Ardealul Cluj, formaţii ce dispun de finanţări de-a dreptul impresionante şi care fac racolări de jucători din întreaga ţară. La noi s-a făcut performanţă cu mijloace foarte puţine, ceea ce demonstrează că zona în care trăim are potenţial”, a spus Mironaş.

De aceea, oficialul echipei pietrene spune că s-a luat în calcul orice posibilă variantă, chiar şi una a revenirii lui Gheorghe Ştefan, variantă infirmată, însă, de Viorel Măstăcăneanu, preşedintele Consiliului de Adminstraţie.

„Suntem pe moarte, iar în astfel de situaţii luăm în calcul orice posibilă alianţă, orice posibilă variantă, care ar putea să conducă la salvarea clubului. Funcţie de nişte decizii pe care le vom lua săptămâna viitoare, vom vedea care va fi planul pe care îl vom adopta pentru salvarea clubului”,a conchis Mironaş.

ceahlaul Nicolai CalanceaAcesta a mai spus că portarul Neculai Calancea, absent la partida cu SC Bacău, este internat într-o clinică din Chişinău, după ce a fost cooptat în lotul naţionalei Republicii Moldova pentru ultimele două meciuri din campania de calificare la Euro 2016. Internaţionalul moldovean avea depuse la FRF 3 memorii pentru a deveni liber de contract, însă toate i-au fost respinse, motivul invocat fiind starea de insolvenţă a clubului pietrean. Calancea intenţiona să se adreseze FIFA pentru a juca la altă formaţie din iarnă, deoarece nu a mai văzut un salariu de la FC Ceahlăul în ultimele 6 luni! Nimeni nu a precizat câți dintre oficialii echipei se află în aceeași situație. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentTragedii în trafic: un mort şi cinci răniţi
Articolul următorPIATRA-NEAMŢ: Ziua Armatei Române GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Hai ”napoi Gigi. Locul tau e aici. Sa nu uiti niciodata asta.Hot….nehot,ai facut infinit mai mult pt oras in general si pt Ceahlaul in special decat toti ”cinstitii”, care te acuza. Prefer unul care fura….iar din plusul lui,sa-mi de-a si mie 1%,decat altul ”cinstit” ,care fura pe ascuns si nu da nimic. BA daa…. Pardon.Da ”MURE”.

Comments are closed.