chitic impozite online 01Municipiul Piatra Neamț intră – în sfârșit, ar spune unii – în programul național de plată electronică a taxelor și impozitelor locale, ghiseul.ro. Primarul delegat Dragoș Chitic a anunțat acest lucru astăzi, 30 septembrie, cu prilejul ultimei zile în care aceste contribuții aferente anului în curs se mai pot achita fără penalități.

Din dorința de a veni în sprijinul contribuabililor, cât mai mult cu putință, de a evita aglomerațiile la punctele de încasare a taxelor și impozitelor locale, municipiul Piatra Neamț, prin Direcția Taxe și Impozite, intră în programul ghiseul.ro, ceea ce vine ca o completare a sistemului clasic de plată și a sistemului online”, a spus Dragoș Chitic.

Sistemul virtual va fi la dispoziția pietrenilor pentru a-și achita taxele, impozitele, dar și amenzile. De asemenea, la punctul de lucru DTI Piatra Neamț, din str. Alexandru cel Bun (fosta Bancorex), vor fi montate 5 POs-uri, iar la punctul de lucru din Mall Forum Center 1 POs, pentru a fi posibilă achitarea dărilor locale cu cardul bancar.

Vreau să vă spun că sistemul online a prins la Piatra Neamț, așa cum era de așteptat și cum era firesc până la urmă. În perioada 1 ianuarie – 22 septembrie 2015, s-au înregistrat 143 de plăți online, valoarea încasărilor prin acest mijloc fiind de 51.695 de lei”, a mai spus Chitic. (D. OSTAHIE)

Articolul precedentLiberalele din Roman îmbracă primăria în roz
Articolul următorLIGA A II-A: Gloria Buzău – Ceahlăul 2 – 0 (2 – 0)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.