primaria romanOrganizația Femeilor Liberale din municipiul Roman va desfășura, în cadrul Proiectului Naţional „PNL are grijă de sănătatea ta”, o dezbatere publică privind prevenția cancerului la sân.

Evenimentul va avea loc joi, 1 octombrie, ora 17.00, în Sala de Ședințe a Primăriei Municipiului Roman, cu ocazia Zilei Internaționale a luptei împotriva cancerului la sân. Obiectivele principale ale dezbaterii vizează creşterea gradului de conştientizare a populaţiei privind prevenţia şi lupta împotriva cancerului la sân, prezentarea Legii prevenţiei în sănătate, precum și preluarea de propuneri şi amendamente față de această lege.

Acțiunea, care va avea loc la Roman, se înscrie în seria dezbaterilor publice desfășurate pe această temă în toate marile oraşe ale țării, simultan, în intervalul orar 17.00 – 18.00.

La eveniment vor participa medici, autorități locale și județene, reprezentanţi ai societăţii civile, ai ONG-urilor, precum și reprezentanți ai mediului academic. Elementele distinctive care vor marca acțiunea inițiată de către OFL Roman sunt: iluminarea în roz a clădirii Primăriei Roman, unde va avea loc dezbaterea, împărţirea de fundiţe cu semnul luptei împotriva cancerului la sân și, la încheierea dezbaterii, lansarea de lampioane roz, din fața Primăriei, ca semn al luptei împotriva cancerului la sân. (Oana IOSUB TOMA)

Articolul precedentPiatra Neamț: Stradă pentru Dumitru Almaș
Articolul următorInvitație de la Primăria Piatra Neamț: Plătiți impozitele cu cardul!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.