Accidentul de muncă petrecut astăzi la ieșirea din Piatra Neamț, despre care ați putut citi aici și aici, este cercetat și intern, și extern. Într-un comunicat oficial, compania Delgaz Grid, ai cărei muncitori au fost răniți în ”operațiune”, anunță că, la rândul său, a constituit o comisie care investighează circumstanțele în care s-a produs incidentul:

«O echipă a Delgaz Grid a intervenit astăzi, în jurul orei 12,00, pentru remedierea unei avarii la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, avarie cauzată de lucrări de săpătură, efectuate de Apa Serv S.A., în vecinătatea reţelei de gaz.

În timpul remedierii s-a produs o scânteie, care a aprins gazele naturale ce ieşeau din conductă, fapt ce a dus la rănirea uşoară a trei instalatori. Doi dintre colegii noştri au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare, iar al treilea nu a necesitat deplasarea la spital.

Ca urmare a acestui incident s-a întrerupt distribuţia gazelor naturale până la ora 19,00 pe străzile: Cetatea Neamţului, B-dul. 1 Decembrie 1918, Erou Rusu, Erou Sava, Mărţişor, Gârcina şi Bălţăteşti.

O comisie a companiei noastre investighează circumstanţele acestui incident şi colaborează cu autorităţile pentru elucidarea cauzelor care au dus la acest eveniment”. (D.O.)

Articolul precedentAnchetă în cazul ”colaborării” dintre Apa Serv și Delgaz, soldată cu 3 răniți
Articolul următorPrimăria Târgu-Neamţ vrea să se împrumute de la bancă
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.