0:00

Intrare liberă la Polivalentă la meciurile naţionalei de volei!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiIntrarea este liberă la toate cele 6 meciuri de volei din cadrul turneului de calificare la Campionatul European din 2017, de la Piatra Neamț. Cei dornici să meargă la Sala Polivalentă în zilele de joi, vineri și sâmbătă, 22-24 septembrie, pot apela la două linii de microbuz care vor trece prin zonă. Naționalele Muntenegrului, Bulgariei și Elveției vor ajunge în cursul zilei de mâine, 21 septembrie, în orașul nostru, când vor desfășura și antrenamentele oficiale. Indiferent de scor, tricolorele trebuie să învingă Muntenegru și Elveția, pentru a ajunge pe locul secund, care duce la baraj. Momentan, România ocupă locul al treilea în clasamentul grupei E, după Bulgaria și Muntenegru.

„La ora actuală, din păcate, naționala nu are un lider. Sigur, Adina Salaoru este căpitanul de echipă, dar nu se evidențiază ca un lider. Nici Nneka, nici Sobo nu au calitățile necesare. Trebuie să fii cea mai bună, să joci la echipe puternice, să aduci glorie, să fii un model. Sunt calități cu care te naști”, este de părere Vasile Ouatu, președintele echipei Unic Piatra Neamț.

Dacă acced la baraj, româncele vor înfrunta într-o dublă manșă cel mai probabil Ungaria. Partida tur se va desfășura tot la Piatra Neamț. Cu ocazia turneului din Sala Polivalentă antrenorii de volei din România vor participa la un curs de perfecționare. (Ana MOISE)

Articolul precedentFundaţia Orange porneşte Digitaliada în 10 şcoli
Articolul următorMedic judecat pentru 1.200 de lei mită
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.