0:00

Medic judecat pentru 1.200 de lei mită, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiParchetul Judeţean Iași a dispus trimiterea în judecată, în libertate, a unui medic de la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Nicolae Oblu”, pe care-l acuză de „săvârșirea infracțiunilor de luare de mită și trafic de influență”.

„La data de 20.07.2016, lucrători de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA)-Serviciului Județean Anticorupție (SJA) Iași, împreună cu lucrători ai IPJ Iași – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași, l-au prins, în flagrant, pe D.V., medic chirurg în cadrul Spitalului Clinic de Urgență «Prof. Dr. Nicolae Oblu» Iași, în timp ce primea de la o denunțătoare suma de 1.200 lei, în scopul efectuării unei intervenții chirurgicale”, se precizează în comunicatul de presă al Parchetului Iaşi.

Din conținutul denunțului înregistrat la Parchetul Judeţean Iași rezultă faptul că, „în data de 18.07.2016, D.V. i-a pretins denunțătoarei suma de 1.200 lei, din care 1.000 lei pentru sine, iar 200 lei pentru medicul anestezist, pentru a-l opera de hernie lombară pe tatăl său”, mai precizează procurorii. (ZCH NEWS)

Articolul precedentIntrare liberă la Polivalentă la meciurile naţionalei de volei!
Articolul următorConcursurile pentru directorii de școli merg înainte
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. nici salariile marite, nici plăţile pe care si le-au dorit şi le-au obtinut… nimic nu-i „lecuieşte” de meteahna asta..
    Cine poate fi „doctorul” lor? Noi, oare?

Comentariile sunt închise.