0:00

Astăzi, în jurul orei 15:00, un luptător al Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) Neamț, aflat în timpul liber, ce se deplasa cu autoturismul personal, pe DN15, a observat fum dens și flăcări ce proveneau de la un imobil din satul Bistrița. Fără ezitare, acesta a oprit autoturismul personal și a evaluat rapid situația.

În fața casei se afla o femeie îngrijorată care i-a spus că în interior se află câțiva căței. Fără să stea pe gânduri, luptătorul SAS a colaborat cu femeia și împreună au reușit să salveze animăluțele, punându-le în siguranță într-un vehicul.

Intervenție curajoasă a unui luptător din cadrul structurii S.A.S Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă ce a asigurat cățeii, acesta a îndepărtat două motociclete și mai multe mașini din curtea imobilului și din fața porții pentru a facilita accesul pompierilor la locul incendiului.

IPJ Neamț a transmis că: „Datorită intervenției rapide și curajoase, pericolul a fost redus considerabil. Când toți fug de pericol, noi fugim înspre pericol, este motto-ul luptătorilor SAS din Neamț. Din motive lesne de înțeles, nu putem dezvălui numele lui, dar dorim să îi mulțumim din suflet pentru curajul de care a dat dovadă”.

Denisa POPA

Articolul precedentACTUALIZARE FOTO Incendiu la mai multe locuințe din Bistrița
Articolul următorDeciziile de recalculare a pensiilor vor fi trimise în a doua jumătate a lunii august
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.