0:00

ACTUALIZARE: Astăzi, 4 iulie, în jurul orei 14:57, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu în comuna Alexandru cel Bun, satul Bistrița. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent, afectând acoperișul unei locuințe și anexele acesteia, extinzându-se rapid la acoperișul unei case din vecinătate. Intervenția promptă a pompierilor a reușit să limiteze dezastrul, însă pagubele materiale sunt semnificative. În urma incendiului, au ars acoperișul unei locuințe pe o suprafață de aproximativ 200 mp, o anexă gospodărească pe o suprafață de aproximativ 30 mp și acoperișul celei de-a doua case pe o suprafață de aproximativ 80 mp. De asemenea, elemente de mobilier, bunuri electronice și electrocasnice, plafonul, pardoseala și instalația electrică au suferit degradări. Potrivit ISU Neamț: „Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului”. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

**********

Un incendiu de proporții a izbucnit în satul Bistrița, comuna Alexandru cel Bun, iar forțele și mijloacele de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra-Neamț acționează în aceste momente pentru localizarea și stingerea focului.

ACTUALIZARE FOTO Incendiu la mai multe locuințe din Bistrița, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConform primelor informații, incendiul se manifestă la mai multe locuințe din zonă. Echipajele de pompieri sunt în plină desfășurare a operațiunilor de intervenție pentru a limita extinderea flăcărilor și pentru a proteja locuitorii afectați.

ACTUALIZARE FOTO Incendiu la mai multe locuințe din Bistrița, ZCH NEWS - sursa ta de informații ACTUALIZARE FOTO Incendiu la mai multe locuințe din Bistrița, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVom reveni cu detalii pe măsură ce situația evoluează și informațiile devin disponibile.

Denisa POPA

FOTO: ISU Neamț

Articolul precedentAlegerile parlamentare și prezidențiale nu vor fi comasate
Articolul următorIntervenție curajoasă a unui luptător din cadrul structurii S.A.S Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.