0:00

Coaliția PSD-PNL s-a înțeles asupra datei la care vor avea loc alegerile parlamentare și cele prezidențiale, iar conform anunțului făcut de cele două formațiuni politice vom merge la urne trei duminici consecutive, pentru că alegerile nu au fost comasate. În ce privește alegerile prezidențiale, care au loc în două tururi, primul va avea loc la data de 24 noiembrie, în timp ce al doilea va fi peste o săptămână, la data de 8 decembrie. Scrutinul pentru desemnarea parlamentarilor are loc la data de 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Alegerile parlamentare și prezidențiale nu vor fi comasate, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Coaliția de guvernare a finalizat discuțiile pe marginea calendarului electoral pentru alegerile prezidențiale și parlamentare. Astfel, ținând cont și de opiniile exprimate de celelalte formațiuni politice, reprezentanții Coaliției au fost în consens în ceea ce privește organizarea alegerilor prezidențiale, după cum urmează:

  • primul tur în data de 24 noiembrie
  • al doilea tur în data de 8 decembrie.

De asemenea, s-a ajuns la un numitor comun pentru organizarea alegerilor parlamentare în data de 1 decembrie”, este comunicatul PSD-PNL. (G.S.)

Articolul precedentÎncepe a XVI-a ediție a festivalului „Filmul de Piatra”
Articolul următorACTUALIZARE FOTO Incendiu la mai multe locuințe din Bistrița
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.