0:00

Vara aceasta, pasionații de film și muzică se pot bucura un eveniment interesant, festivalul „Filmul de Piatra”. Acesta se va desfășura în perioada 4-7 iulie, în intervalul orar 18:00 – 23:45. Organizatorii promit proiecții în aer liber, o competiție de scurt-metraje, discuții captivante în cadrul „Festival Talks” și o serie de concerte care vor anima serile de vară. Gazda evenimentului este Baza Hipică „Col. Virgil Bărbuceanu” Piatra-Neamț.

În cadrul programelor vor fi 10 evenimente muzicale (concerte live și DJ sets), 8 proiecții speciale (filme prezentate în avanpremieră și premieră), 18 scurtmetraje în competiție (care vor concura pentru a câștiga aprecierea publicului și a juriului) și 5 scurtmetraje în secțiunea extra.

Începe a XVI-a ediție a festivalului „Filmul de Piatra”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru iubitorii de filme nocturne, sunt pregătite 8 proiecții de scurtmetraje sub clar de lună. Programul complet al festivalului și link-urile pentru bilete și abonamente sunt disponibile AICI.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate prin Eventbook. La Baza Hipică, acces gratuit pentru familiile cu copii până la ora 19:00. După ora 19:00, părinții vor avea nevoie de bilet sau abonament. Copiii de până la 10 ani au gratuitate dacă sunt însoțiți de un adult cu bilet. Intrarea este gratuită la competiția „Filmul de Piatra”, la documentarul „Pelicule de familie” și la întâlnirile „Festival Talks”.

Denisa POPA

Articolul precedentACTUALIZARE Un șofer a intrat cu mașina într-un cap de pod după ce a fost înțepat de o albină
Articolul următorAlegerile parlamentare și prezidențiale nu vor fi comasate
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.