0:00

Astăzi, 15 iunie, într-o ședință a Consiliului de Administrație de la Spitalul Orășenesc „Sf. Dimitrie” Târgu-Neamț s-a hotărât prelungirea cu 6 luni a interimatului de manager al dr. Florin Apostoae. În cadrul aceleași ședințe s-a stabilit și organizarea concursului pentru ocuparea funcției în luna septembrie 2017.

Interimat prelungit la Spitalul Târgu Neamţ! Şefia scoasă la concurs în septembrie!, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Ion RUCSĂNDESCU

„Interimatul a fost prelungit cu 6 luni, dar în prima decadă a lunii septembrie va avea loc concursul pentru ocuparea funcției de manager al spitalului. Pe ordinea de zi a fost doar prelungirea interimatului managerului spitalului. Varianta cu participarea domnului doctor Caesar Lucachi la concursul pentru funcția de manager nu a fost luată în calcul la această ședință”, ne-a spus consilierul local PSD, Ion Rucsăndescu, membru în Consiliul de Administrație al spitalului.

Interimat prelungit la Spitalul Târgu Neamţ! Şefia scoasă la concurs în septembrie!, ZCH NEWS - sursa ta de informații
dr. Caesar LUCACHI

Unele voci din sfera medicală și politică a urbei dau ca sigură înscrierea la concursul din luna septembrie a medicului chirurg Caesar Lucachi, soțul actualului director medical, dr. Gabriela Lucachi.

Întrebat despre o posibilă intenție a sa de a se înscrie la concursul pentru ocuparea funcției de manager din luna septembrie, dr. Caesar Lucachi a negat: „Eu, acum, sunt la spital. Sunt la Camera de gardă. Atât timp cât domnul Apostoae este manager, nu iau în calcul să mă înscriu la niciun concurs. Spitalul funcționează bine și dumnealui își face bine treaba. Nu schimbi ceva ce funcționează bine. Nu cred că o să plece definitiv. Probabil se va înscrie la concurs. Eu așa presupun. Deci, nu iau în calcul că se va retrage definitiv. Și ar face bine să rămână în continuare”. (C.T. STURZU)

Articolul precedentConfiscare valorică de lemn la o firmă din Borca
Articolul următorMugur Cozmanciuc: PNL – partidul viitorului, PSD – iresponsabil
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.