0:00

O sesizare făcută la poliţie a dus la golirea „buzunarului” unui administrator de firmă din Borca. Poliţiştii de la Biroul de Combatere a Delictelor Silvice şi cei de la postul comunal au descins la societate respectivă şi au verificat stocurile şi actele.

„S-a stabilit că s- a primit la punctul de lucru din aceeaşi localitate volumul de 43,33 m.c. de material lemnos, esenţă molid şi mesteacăn, ce era însoţit de două avize de însoţire primare, pe care nu era înscris codul unic, fiind înscrise doar coduri off-line aferente”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Confiscare valorică de lemn la o firmă din Borca, ZCH NEWS - sursa ta de informații„S-a reţinut faptul că la momentul în care s-a recepţionat materialul lemnos, reprezentantul societăţii nu a verificat veridicitatea codului unic aferent celor două avize de însoţire, fapt pentru care societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă de 4.000 lei şi dispunerea măsurii complementare de confiscare valorică a materialului lemnos, de circa 6.500 lei”. (C.M.)

Articolul precedentProiect European Erasmus+ Voluntariat propus de Liceul Teologic Ortodox Piatra Neamț
Articolul următorInterimat prelungit la Spitalul Târgu Neamţ! Şefia scoasă la concurs în septembrie!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.