0:00

Mugur Cozmanciuc: PNL – partidul viitorului, PSD – iresponsabil, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProaspăt promovat în echipa lui Bușoi («Dan Motreanu ca secretar general, iar ca prim-vicepreședinți Nicolae Robu – primarul Timișoarei, Alin Tișe – președintele Consiliului Județean Cluj, Viorel Cataramă și Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț, pentru a numi doar cei cinci oameni din prima linie. Lor li se adaugă vicepreședinții pe domenii și cei regionali, precum și membrii Biroului Executiv. Sunt mulți oameni care susțin moțiunea ”PNL – partidul viitorului” și cărora le mulțumesc pentru efortul pe care l-au depus», a declarat dl. Bușoi pentru PS News), Mugur Cozmanciuc, președintele PNL Neamț are o declarație publică extrem de dură privind scandalul din PSD și neînțelegerile dintre Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu.

«Social-democrații pun în pericol țara prin jocul iresponsabil cine va demisiona: Liviu Dragnea sau Sorin Grindeanu?

Teatrul absurd pus în scenă de social-democrați este de fapt o tragedie pentru România, pentru români. Instabilitatea cauzată de cei care vor în fapt doar să își apere interesele personale nu îi ajută cu nimic pe cetățeni, drept urmare pentru a pune capăt acestei bătăi de joc cei doi ”protagoniști”, Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, ar trebui să demisioneze urgent.

Sorin Grindeanu trebuia să plece din fruntea Guvernului de la scandalul cu OUG 13, când Partidul Național Liberal a inițiat o moțiune de cenzură. Întreg guvernul ar trebui să plece cât mai repede. Și, în plus, liderul PSD ar trebui să demisioneze pentru că i-a păcălit pe cei care le-au acordat votul. Preocuparea social-democraților se focusează doar pe reglarea de conturi, între grupuri interne de interese, nu pe ceea ce au promis în campania electorală că vor face pentru români, pentru România.

Cei din coaliția de guvernare nu merită să fie la guvernare pentru că întreaga abordare a PSD – ALDE de până acum, nu doar în zona guvernamentală, poate fi caracterizată printr-un singur cuvânt: iresponsabilitate!

România nu este moșia PSD-ului! Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea să demisioneze. Țara are nevoie de stabilitate!

Mugur Cozmanciuc

Președinte PNL Neamț»

Articolul precedentInterimat prelungit la Spitalul Târgu Neamţ! Şefia scoasă la concurs în septembrie!
Articolul următorPreoți reținuți de DNA pentru șantaj! ACTUALIZARE
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.