Instruirea în mediul online, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiA avea acces la cunoaştere şi a deţine posibilitatea de a învăţa de la cei mai buni, reprezintă un avantaj pus la dispoziţie cu ajutorul cursurilor online. În cadrul platformei online, se vizează atingerea scopurilor celor care îşi doresc dezvoltarea profesională şi personală, cât şi a celor care îşi propun transmiterea cunoştinţelor dobândite.

A învăţa de la cei mai buni

Atunci când se urmăreşte formarea profesională şi personală, a alege din categoria de cursuri online, reprezintă varianta potrivită oricărui doritor. Ariile de interes acoperite de cursurile în acest format, sunt foarte variate, oferind diverse modalităţi de studiu. Partea teoretică pusă la dispoziţie, va fi completată de laboratoare virtuale, demonstraţii tehnice, videotutoriale şi webinarii. Astfel, se poate alege dintre cursurile pentru funcţionarii publici, cursurile de contabilitate, Resurse Umane, cosmetică, antreprenoriat, comunicare, management, marketing, coaching sau cursuri de dezvoltare personală. Oricare viitor cursant poate accesa informaţiile exacte despre modulele incluse în cursul vizat, despre competenţele acumulate prin finalizarea cursului, subiectele abordate, lectorii şi coordonatorii cursului, dar şi despre modul în care alţi cursanţi au parcurs această experienţă şi beneficiile pe care aceştia le-au avut în urma finalizării studiului şi instruirii.

Crearea propriului curs

Este foarte important ca cei care deţin cunoştinţe avansate şi experienţă într-un anumit domeniu, să descopere cea mai bună cale prin care le vor putea transmite şi celor interesaţi de aria respectivă de interes. Crearea de cursuri digitale este posibilă datorită unei echipe de specialişti care va contribui semnificativ la realizarea unui plan concret şi la finalizarea acestuia. Serviciile de creare pot fi accesate de către oricine doreşte să îşi valorifice cunoştinţele în mediul online, atât persoane fizice, cât şi companii sau instituţii care doresc să creeze un program de instruire şi specializare a personalului angajat. Având la dispoziţie instrumentele şi echipamentele necesare, se poate demara procesul de realizare a cursului, respectându-se etapele de bază şi apelând la imaginaţie şi creativitate. Un curs digital va avea la bază un scenariu, respectiv informaţiile transmise în cadrul cursului. Este o etapă importantă, astfel că ajutorul specialiştilor va presupune interacţiunea directă cu autorul, tocmai în vederea stabilirii unor date exacte şi corecte. Un curs va fi consolidat prin filmări, necesare în  punerea în practică a părţii teoretice, înregistrări vocale, clipuri video, materiale 2D. O altă componentă importantă  a unui curs  digital, va fi suportul de curs,  respectiv totalul ansamblului de procedee incluse, o lucrare metodico-didactică de proiectare a anumitor activităţi de învăţare, structurate într-o succesiune logică.

Articolul precedentÎnșelăciune cu pelerinaje: 100 de nemțeni păcăliți și cu banii luați!
Articolul următorActualizare: Percheziții în Neamț într-un dosar de achiziții publice instrumentat de DNA
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.