Centrul Județean de Excelență Neamț (director – prof. Liliana Georgescu) va organiza preselecții în cadrul a două sesiuni (8-20 mai și 18-30 septembrie), în vederea constituirii grupelor de elevi, care vor activa în școlar 2017-2018. Deja se primesc înscrieri, până pe 23 aprilie, pentru prima etapă de de testări, a doua perioadă de înscrieri fiind programată între 1 și 18 septembrie.

Testările se vor organiza numai în cazul în care numărul de elevi înscriși la o disciplină este mai mare de 10. Elevii care s-au situat pe primele 6 locuri la etapa județeană a olimpiadelor din acest an vor fi admiși fără a participa la preselecție cu condiția de a completa un formular de înscriere. La grupele de matematică, fizică și informatică numărul elevilor admiși fără a participa la selecție este maxim 12/grupă.

Înscrierea se face on-line sau direct la Centrul Județean de Excelență din clădirea Colegiului Național “Petru Rareș” Piatra Neamț. Inaugurarea festivă a Centrului Judeţean de Excelenţă Neamţ a avut loc, la data de 8 octombrie 2015, în sala “Calistrat Hogaș” a Consiliului Judeţean Neamţ. (Ana MOISE)

Articolul precedent“Sărbătoarea Curţii Domneşti”, politizată şi în an neelectoral!
Articolul următorAlegeri anticipate în Neamț pe 11 iunie
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.