0:00

Informații utile despre pariuri anulate, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDacă am pariat pe un eveniment care a fost amânat sau suspendat, normal este să considerați pariul ca fiind nul. De asemenea, și dacă ați făcut un pariu combinat, cu excepția cazului în care cunoașteți noua dată la care va avea loc.

Ce se întâmplă când un eveniment sportiv pe care am pariat la diverse agenții de pariuri este suspendat? Deși ar trebui să facem diferența între amânare (până la o altă dată) și suspendare (nu se joacă), se întâmplă des ca pariorii să nu facă asta, deoarece, la urma urmei, banii lor sunt în joc și, cu siguranță, condițiile se schimbă de la un meci la altul: există jucători care se recuperează, accidentați, sancționați, tendințele echipelor sunt inversate…

În acest articol vă vom dezvălui ce se întâmplă cu pariurile anulate.

Pariuri anulate

Ori de câte ori plasăm un pariu, facem acest lucru convinși că va continua și că evenimentul va avea loc, nu ne gândim la o posibilă suspendare sau amânare a jocului sau a cursei. Și nici nu credem că operatorul de pariuri va acționa, să spunem din oficiu, anulând pariul, deși este adevărat că de multe ori putem sesiza erori în privința cotei. Cu toate acestea, norocul joacă, de asemenea, un rol foarte important în pariurile noastre și la fel cum poate fi decisiv pentru rezultatul pariului, la fel poate interveni în rezolvarea sa.

Pot exista până la șase scenarii diferite în care pariul nostru este anulat, astfel încât nu îl putem considera câștigător sau pierzător. Vorbim despre evenimente care, indiferent de motiv (siguranță, vreme, boală, probleme cu programul, coronavirus …) trebuie să fie amânate pentru o altă dată sau să fie suspendate. Există pariuri nule pentru evenimente terminate, pariuri în care unul dintre adversari abandonează sau nu participă, selecții nule în pariuri combinate, nevalide sau erori la cote. Sunt situații în care utilizatorul nu pierde pariul.

Evenimente amânate

Fiecare casa de pariuri este diferită, iar ceea ce ar trebui să facem este să citim cu atenție termenii și condițiile casei de pariuri. Deși trebuie să ținem cont de casa de pariuri și sportul pe care am pariat, există o serie de variabile care trebuie luate în considerare. De exemplu, există case de pariuri care aplică „regula de trei zile”: menținerea pariurilor pe evenimentele amânate dacă vor fi jucate în următoarele 72 de ore.

În cazul în care nu au loc în perioada pariul se anulează, banii fiindu-ne returnați. Tehnic este ca și cum am vorbi despre un pariu nul. În acest fel, utilizatorul recuperează banii pariați pe un eveniment care nu are loc sau despre care nu se știe când va avea loc sau în ce condiții (stadion, vreme, starea fizică a sportivilor etc.). La fel procedează multe case de pariuri în cazul în care un jucător de tenis  abandonează ( pariul este anulat și primim banii înapoi).

Pariuri nule (void)

În acest moment, ar trebui să ne amintim ce este un pariu nul sau void. Vorbim despre un pariu nul atunci când pariul nu poate fi decontat. Tocmai am văzut pariurile pe evenimente care nu au fost disputate, dar putem găsi, de asemenea, pariuri nule pe evenimentele care se termină. De exemplu, handicapurile asiatice sau pariurile pe goluri dacă jucătorul în cauză nu a jucat. Pariurile nule sunt decontate returnând suma pariată jucătorului.

Retrageri

În sporturile individuale, cum ar fi tenisul sau badmintonul, un pariu poate fi anulat sau suspendat în mijlocul unui joc: plouă, nu există lumină, un jucător abandonează… fiecare casă de pariuri acționează diferit. Există case care anulează pariul, altele care se bazează pe primul set. Există case care merg mai departe și calculează până la ultima minge jucată.

Lumea sporturilor cu motor merită menționată în mod special. În general, când un motociclist sau un pilot de Formula 1 abandonează, pierdem pariul. Desigur, trebuie să ținem cont de situații excepționale, cum ar fi o cursă încheiată cu un steag roșu, când pariurile sunt considerate nule, întrucât avem o clasificare oficială sau piloți care nu concurează pentru că s-au accidentat la antrenament sau nu ating timpul minim de clasificare. În cazul în care pariem pe un pilot care în final nu intră în cursă, pariul este nul și ne recuperăm banii.

Nu putem ignora faptul că atunci când ne înregistrăm la o casă de pariuri, acceptăm o serie de termeni și condiții, inclusiv anulări ale pariurilor. Este informația pe care nu o citim niciodată, acceptând că operatorii de pariuri pot opera după cum cred de cuviință. Mult succes!

Articolul precedentDocument: Agresorul dezbrăcat de la Roznov a mai bătut un minor și anul trecut
Articolul următorBătăușul de la Roznov, dus la arestare pentru 4 infracțiuni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.