Deși a mai agresat și alți băieți până acum, Mădălin Aursului, bătăușul de la Roznov, are cazierul curat. Acest lucru nu a influențat, însă, decizia procurorului de caz, care a hotărât să-l ducă în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea a 4 infracțiuni.

Este vorba despre lovire sau alte violențe, tulburarea liniștii și ordinii publice, agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri”, ne-a declarat procurorul Mugurel Darie, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț. ”Au fost audiați mai mulți tineri, care au asistat la agresiune, ei deținând calitatea de martori în cauză”.

Mădălin Aursului, care are 18 ani împliniți, va fi dus la Judecătoria Piatra-Neamț, în cursul după-amiezei, cu șanse mari de a primi mandat pentru următoarele 30 de zile.

Duminică după-amiază, el a agresat un băiat de 16 ani, cu care de altfel era prieten. Scena a fost filmată de o tânără, care nu a sunat la 112, ca de altfel nici ceilalți indivizi care au asistat la întreaga batjocură.

C.M.