Astăzi, 10 septembrie, la şcolile din oraşul Târgu-Neamţ, cu ocazia deschiderii noului an şcolar, nu a participat nici un politician sau reprezentant al unor instituţii ale judeţului. La manifestările dedicate deschiderii anului şcolar, de la unităţile de învăţământ din urbe, au luat parte doar membrii consiliilor de administraţie, formate din consilieri locali.

La Grădiniţa cu program prelungit Nr. 2, pe lângă conducerea şcolii “Grigore Ghica-Vodă” Nr. 2, în frunte cu directorul Eugen Pintrijel şi directorul adjunct Daniela Filip, a mai participat consilierul local Ana Acsintoae, membru în Consiliul de Administraţie a şcolii, alături de cadrele didactice. Evident, alături de aceştia, părinţii, bunicii şi copii au umplut curtea grădiniţei, cu emoţii în glas şi priviri.

Preotul Gheorghe-Marian Filip a oficiat o slujbă religioasă, pentru ca anul şcolar care a început să fie binecuvântat.

“Mulţumesc părinţilor, care au ales această instituţie de învăţământ, cadrelor didactice, pentru dăruire şi dragoste asupra copiilor noştri, viitorul de mâine. Mult succes din partea domnului primar Daniel Harpa, al Consiliului Local şi al administraţiei publice locale! Aveţi tot sprijinul dânşilor pentru a vă asigura toate condiţiile pentru un învăţământ de calitate”, a transmis consilierul local Ana Acsintoae.

“Pentru unii dintre copiii dv. această zi este primul pas către calea cunoaşterii. Grădiniţa formează comportamentele. Felicit colegii mei care an de an îşi dau aportul şi fac ca fiecare zi din viaţa copiilor dv. să fie o sărbătoare. Mult succes!”, a transmis directorul adjunct Daniela Filip

“Bine aţi venit la deschiderea anului şcolar! Cu toţii ne punem speranţe la început de an şcolar. Noi, în dv. şi dv., în noi. Mă mândresc cu cadrele didactice de aici şi am încredere că şi în acest an şcolar vor efectua un act educaţional de calitate. Am încredere că între noi şi dv. va exista o colaborare bună, în interesul copiilor. Vă mulţumesc pentru prezenţă! Un an şcolar bun, cu bucurii şi împliniri”, a transmis şi directorul Eugen Pintrijel. (C.T. STURZU)

1 COMENTARIU

  1. Ce să facă panaramele de politicienii la asemenea manifestări? Sa se laude cum a ruinat tara si învățământul

Comments are closed.