0:00

Mai mult sau mai puțin așteptată, ziua de începere a noului an școlar a umplut străzile municipiului Piatra Neamț cu elevi „înarmați” cu buchete de flori și cadouri pentru profesori. În cazul Liceului Tehnologic Economic Administrativ, la deschiderea anului școlar nu au participat doar elevii înscriși, ci și absolvenții. Nostalgici după anii de liceu, câțiva foști elevi au ținut morțiș să fie prezenți și să dea câteva sfaturi bobocilor, dar și să-și salute foștii profesori.

Deschidere de an şcolar cu boboci şi foşti elevi la Liceul Economic Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Am terminat liceul anul trecut, dar nu am putut rata ocazia de a veni și a-i saluta pe vechii profesori, alături de care ne-am petrecut patru ani din viață. Cu ocazia asta spunem câteva vorbe și bobocilor din clasa a 9-a G, care au acum același diriginte pe care l-am avut și noi, doar așa, ca să știe ce-i așteaptă”, a spus Andrei, fost elev al liceului.

Deschidere de an şcolar cu boboci şi foşti elevi la Liceul Economic Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUnul dintre boboci mărturisește că Liceul Economic nu a fost prima lui opțiune, dar nu regretă alegerea făcută: „Am ales liceul pentru că-mi place, dar initial voiam să merg la liceul militar, din păcate am picat cu câteva sutimi la admitere. Eu cred că mă voi descurca și aici”. (A.H.)

Articolul precedentINEDIT Deschidere de an şcolar fără politicieni la Târgu-Neamţ
Articolul următorO nouă bătaie între ţiganii din zona Târgu Neamţ, doi reţinuţi
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.