0:00

Individul care a furat centralele termice de la o școala din Roman – prins la frontieră, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn individ, în vârstă de 39 de ani, care a comis cel puțin două furturi cu un prejudiciu important și a încercat să fugă din țară, a fost prins la punctul de trecerea a frontierei Borș, în ziua de 29 decembrie. El a fost escortat la Piatra-Neamț și introdus în arest, pe baza unui mandat eliberat, în lipsă, de Judecătoria Roman, în ziua de 2 octombrie 2019. Pentru că se sustrăgea executării mandatului, bărbatul respectiv se afla în urmărire națională și internațională.

În fapt, în noaptea de 6 spre 7 septembrie, acesta împreună cu alte două persoane ar fi pătruns fără drept în anexa unei unități de învățământ din Roman, de unde ar fi sustras 2 centrale termice și o motocoasă, cauzând un prejudiciu de aproximativ 15.000 de lei”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. ”De asemenea, în noaptea de 24 spre 25 septembrie, bărbatul însoțit de alte două persoane, ar fi pătruns în două anexe ale unei societăți comerciale din Roman, de unde ar fi sustras aparate și scule electrice, precum și parfumuri, sticle cu băuturi alcoolice și alte bunuri, fiind creat un prejudiciu de aproximativ 26.000 de lei”.

În cursul zilei de astăzi, 30 decembrie, individul va fi prezentat instanței, pentru confirmarea mandatului de arestare, emis acum aproape 3 luni.

C.M.

 

Articolul precedentAm venit să colindăm/ Mașina să v-o ”tamponăm” –”colindător” ridicat de mascați
Articolul următorZile libere prin lege în anul 2020