0:00

Magistrații de la Curtea de Apel Bacău s-au pronunțat prin sentință definitivă în dosarul drogurilor consumate în plină criză pandemică în două localuri din Piatra Neamț. Dobrea Cristian Valentin, patronul de la Chaplin‘s, a fost condamnat la 3 ani și 11 luni de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, deținere fără drept de droguri de mare risc în vederea consumului propriu și punere la dispoziție, cu știință, a unui local în care are acces publicul, pentru consumul ilicit de droguri.

Închisoare cu executare pentru patronul de la Chaplin‘s, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Constatând că infracțiunile deduse judecății sunt concurente, în temeiul art. 39 alin. 1 litera b Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 3 ani închisoare, la care va adăuga sporul obligatoriu de 11 luni închisoare, reprezentând o treime din totalul celorlalte două pedepse stabilite în cauză (9 luni închisoare și 2 ani închisoare), urmând ca inculpatul D. C. V. să execute efectiv, în mediul de detenție, pedeapsa rezultantă de 3 (trei) ani și 11 (unsprezece) luni închisoare“, conform Curții de Apel Bacău.

Închisoare cu executare pentru patronul de la Chaplin‘s, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn același dosar un alt acuzat a fost condamnat la 3 ani și jumătate de închisoare (amănunte AICI), iar sentința a devenit definitivă după ce apelul bărbatului a fost respins ca nefondat. Trebuie spus că cei doi au recunoscut acuzele și au fost judecați pe procedură simplificată, ce asigură reducerea pedepsei cu o treime. Pentru alți acuzați din același dosar, inclusiv patronull de la Jazz Caffe Cuejdianu Constantin, și Bumberică Paul Orlando, judecata este încă la instanța de fond, Tribunalul Neamț (amănunte AICI, AICI și AICI). (G.S.)

Articolul precedentO târg-nemțeancă a născut acasă, al doilea caz în Neamț
Articolul următorCum s-a desfășurat precedenta grevă generală din învățământ și care au fost câștigurile ei pentru sistem
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.