hcf-piatra-neamt-anca-oanceaHandbalistele de la HCF Piatra Neamţ au pornit ca din puşcă în noul sezon al diviziei A. Jucătoarele antrenorului Dan Valentin au spulberat formaţia CSU Târgovişte, scor 43-22 (22-11), în prima etapă a seriei întâi. După cum indică şi rezultatul final, formaţia gazdă a dominat confruntarea de la un capăt la celălalt, demonstrând că are resurse, campionat de campionat, de a se situa în partea superioară a ierarhiei interne.

„Am fost obligat s-o cruţ pe Anca Oancea, care a suferit o entorsă la genunchi înlocuind-o cu Andreea Creangă, o junioară născută în anul 1999. Multe din cele 43 de goluri au fost înscrise pe contraatac şi faza a doua”, a afirmat profesorul Dan Valentin.

Principalele marcatoare au fost: Roşca (9), Dorneanu (6), Rotaru-Teleucă (6), Caramalău (5), Balint (4), Creangă (4) şi Vereş (3). Între buturile formaţiei HCF s-au aflat pa rând toţi cei trei portari: Mădălina Bejan, Ştefania Manolache şi Elisabeth Pastor, ultima venită de la Bacău. Bucuria acestei victorii nu va dura mult, deoarece pentru pietrence va urma  duminică, 25 septembrie, o deplasare grea la Rapid Bucureşti, echipă care tocmai a părăsit Liga Naţională. (Ana MOISE)

Articolul precedentLa Bicaz, ”Dorel” lovește cu fibra optică
Articolul următorElevii din Neamț cer bani pentru burse
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.