0:00

Câțiva ”Dorei” și-au făcut de cap prin scări de bloc, la Bicaz, iar locatarii s-au apucat să amendeze acest lucru pe Facebook, cum altfel? Câțiva bicăjeni revoltați au postat fotografii din care se vede rezultatul unor lucrări de mântuială făcute de angajații unei firme care au trecut cu fibra optică, aducătoare de televiziune, internet și telefon, prin geamurile ușilor de la scările de bloc. Rezultatul? O estetică a urâtului pe care și Arghezi ar fi invidios.

Mai mult, oamenii au constatat, pe pielea portofelului propriu, că ”manopera” de montare aduce cu sine costuri suplimentare. În căutarea celor care ar trebui să plătească daunele, unii s-au resemnat, comentând că astfel de lucrări ”fac parte din peisaj” sau ”Lucrează în bătaie de joc, nu au nicio legătură cu realitatea!”

Alții i-au mirosit pe ”meșteri” și se pare că au renunțat la oferta cu fibra optică, definitiv: ”Dă-i, măi, d*******, am vrut să schimb și eu pe fibră optică, dar ce meseriași au voiau să-mi găurească tot apartamentul!!! În plus, sunt și mincinoși, una îți oferă în precontract și cu alta vin la montaj!!! Eu am renunțat și de atunci mă tot stresează cu oferte, până am să-i înjur o dată și bine!!!”

Campania de montarea a fibrei optice este la început în Bicaz, iar în curând, dacă se lucrează în aceeași manieră ca în imaginile postate, firmele de termopane vor trebui să se pregătească pentru comenzi serioase. (M.T.)

Articolul precedentCSM Roman-CSM Ploieşti, în pericol de a nu se disputa * Rezultate * Clasament
Articolul următorÎnceput fast de sezon pentru HCF Piatra Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.