0:00

O femeie de 44 de ani, din Sagna, acuzată de procurori că a ucis un consătean, ajunge în fața magistraților din cadrul Tribunalului Neamț care trebuie să stabilească dacă aceasta este vinovată sau nu.

Dosarul a fost înregistrat pe rolul instanței, iar timp de două luni va fi în procedură de Cameră preliminară. Apoi procesul intră în linie dreaptă și continuă cu administrări de probe și audieri de martori, în vederea stabilirii vinovăției sau nevinovăției celei acuzate.

Începe procesul unei femei acuzată de crimă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFapta a avut loc în noaptea de 1 decembrie 2022. Conform datelor de anchetă totul s-a întâmplat în jurul orei 23:00, în casa unui vecin în vârstă de 62 de ani. Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, dar și a unui conflict spontan, femeia a înjunghiat sexagenarul de mai multe ori, în urma agresiunii acesta decedând (amănunte AICI).

Femeia este în arest preventiv din data de 3 decembrie anul trecut, ulterior măsura privativă de libertate fiind prelungită succesiv. (G.S.; FOTO: imagine generică)

Articolul precedentMoarte suspectă la Stejaru
Articolul următorDeputat PNL, Mara Calista: „De astăzi avem legea prin care instituim Programul Săptămâna conştientizării depresiei postpartum!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.