0:00

După o bună perioadă de timp cât postul de inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț a fost acoperit prin împuternicire, Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat concurs.

Conform calendarului, pe 4 ianuarie 2023 are loc prima probă a concursului, evaluarea psihologică, probă eliminatorie. Interviul – proba cea mai importantă – va avea loc pe 19 ianuarie. Tabelul cu rezultatele finale obținute de candidați ar trebui publicat în perioada 20-24 ianuarie 2023. Nota minimă de promovare este 7.

Începe concursul pentru funcția de inspector șef al Poliției Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUltimul șef al Poliției Neamț desemnat prin concurs a fost Paul Tablan, iar după circa un deceniu, la sfârșitul lui noiembrie 2019, a fost înlăturat prin metoda  retragerii certificatului ORNISS, care îi permitea accesul la informațiile clasificate. Mai multe detalii AICI.

De atunci și până acum nu a mai fost nici un concurs pentru postul de inspector șef al IPJ Neamț și s-a mers pe împuterniciri. (G.S.)

Articolul precedentPoliția și-a făcut norma de amenzi la trecerea dintre ani – 160.000 lei
Articolul următorȘtire actualizată. Doi politisti răniți într-un accident de circulație
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.